Neem contact op

Persoonlijk opleiding netwerken


In 5 sessies netwerkklaar

Wil je succesvol leren netwerken? Op de manier die bij jou past? Dan is  de Persoonlijke Opleiding Netwerken precies wat je zoekt. In 5 sessies wordt je helemaal ‘klaargestoomd’ om succesvol te netwerken. Op basis van een netwerkplan bereiden wij netwerkgesprekken voor en bespreken achteraf uitgebreid je ervaringen met deze gesprekken. Zo word je succesvol in het voeren van goede netwerkgesprekken.

Inhoud

Het traject bestaat uit 5  gesprekken waaraan telkens een werkopdracht is verbonden.

 • Gesprek 1
  Wat is de kracht van netwerken? Je leert de essentie van netwerken. Hoe je een netwerk ontwikkelt, waarom het netwerk van anderen belangrijker is dan je eigen netwerk en hoe je een netwerkplan maakt. 
 • Gesprek 2
  Een netwerkplan opstellen. We maken een lijst van voor jouw interessante personen en organisaties en jij kiest met wie je je eerste gesprek(ken) voert. We bereiden dit gesprek voor en oefenen hoe je jezelf presenteert.
 • Gesprek 3
  We bespreken je eerste ervaringen met netwerken. Wat verliep goed en waar is verbetering mogelijk? We bereiden je eerstvolgende gesprekken voor. Specifieke aandacht voor de kunst van het vragen stellen en het inbrengen van jouw kwaliteiten in netwerkgesprekken.
 • Gesprek 4
  Tussenbalans. Hoe gaan de gesprekken? Wat leveren zij op? Waar is verbetering mogelijk? Daarnaast specifiek aandacht voor netwerken via social media.
 • Gesprek 5
  We bespreken de vervolgstappen, kijken hoe je je netwerk verder kunt uitbreiden en hoe je het contact met belangrijke mensen warm houdt. Tenslotte kijken we naar de mogelijkheden die georganiseerde netwerken bieden.

 

Praktische zaken

De gesprekken vinden plaats in Havelte. Tussen de gesprekken is er mogelijkheid voor telefonisch- of e-mailcontact.

 

Wil je weten of de persoonlijke opleiding netwerken iets voor jou is?
Je bent welkom op 06 – 21 84 58 04 of info@kreuzberg.nl.

Ontwerp en uitvoering: GraphicKitchen