Neem contact op

Over Kreuzberg


Geboren en getogen in de dorpskroeg, heb ik vroeg geleerd om met mensen om te gaan. Het blijkt de rode draad in mijn leven.

Na mijn studie andragologie (‘volwassenenbegeleider’), werkte ik gedurende 15 jaar als projectleider en leidinggevende bij een adviesbureau voor duurzaamheid. Ik leidde omvangrijke projecten, adviseerde overheden en (internationale) bedrijven. Nog steeds profiteer ik van alle ervaringen uit die periode.

Na een opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie, werk ik sinds 1996 als coach, loopbaanbegeleider en trainer. Ik help mensen de kern van hun kwaliteiten te ontdekken en de daarbij passende werkomgeving te vinden. Daarbij combineer ik de kennis van persoonlijke ontwikkeling, communicatie en projectmanagement met mijn passie voor netwerken.

Ik werk met opzet voor heel uiteenlopende opdrachtgevers en met mensen die qua opleiding en werk flink verschillen.  Het is belangrijk dat iedereen terecht kan bij een loopbaanprofessional.

Mijn werk kent geen standaard-aanpak. Ik luister heel goed, stel (verrassende) vragen en breng zaken met elkaar in verband die jij niet eerder zo hebt bekeken. Daardoor ontstaan verrassende mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaankeuze.

Ik zoek altijd de optimale mix tussen verdieping en praktische voortgang.  Inzicht en verdieping helpen immers vooral als er actie op volgt.

Trefwoorden van opdrachtgevers en cliënten:

  • Prettig professioneel
  • Precies
  • Eye-opener
  • Betrouwbaar
  • Veilig
  • Deskundig
Ontwerp en uitvoering: GraphicKitchen