Neem contact op

Klanten over Kreuzberg


Over coaching en outplacement:

“Georg  creëert in de coachingsgesprekken een veilige sfeer waarin persoonlijke thema’s de volle ruimte krijgen. Hij heeft veel oog voor de mens achter de coachingsvraag en is goed in het geven van positieve feedback op gedrag en emoties. Georg heeft mij als coach enorm ondersteund op de weg van boventalligheid naar een nieuwe functie…”


“Ik heb heel veel opgestoken over mijzelf. Dank je wel.”


“Hoewel ik na het eerste gesprek werkelijk geen idee had in welke richting ik zou worden gestimuleerd, was ik dus wel onmiddellijk vol vertrouwen over een goede afloop met een concreet resultaat.”


“Het was gisteren hartstikke leuk bij jou en ja, we komen nu echt bij de obstakels in mij terecht. Onvermijdelijk,  maar het voelt heel veilig om er met je over te praten.”


 

Over netwerktrainingen:

“…ik heb de drempel leren nemen om gesprekken aan te gaan met wildvreemde mensen. Ik heb veel trainingen mogen meemaken, maar deze heeft de meeste indruk op mij gemaakt. “


“…netwerken werkt dus echt! Want dankzij het netwerkgesprek dat ik via Georg heb kunnen regelen, ben ik gewezen op de vacature van het bedrijf waar ik nu zit..”


“Heeft mijn kijk op netwerken veranderd, netwerken blijkt niet alleen voor (zaken)mannen strak in het pak onder het genot van een hapje en een drankje.”


 

Over outplacement naar zelfstandigheid:

In de afgelopen jaren heb ik tientallen mensen mogen begeleiden op weg naar zelfstandigheid. Plaatsvervangend voor velen hier de reactie van Fred:
 

“Uw cursus netwerken is een beslissend element in het succes van mijn ondernemen (www.tooling24-7.nl) gebleken. Eindelijk kan, wil, en doe ik de dingen waarvan ik vind dat ze (op die manier) moeten gebeuren. Nog nooit zo druk gehad, nog nooit zoveel problemen, lange dagen (en soms ook nachten), maar ook nog nooit zoveel energie. Hartelijk bedankt, en zeker ook namens mijn vrouw.”Hieronder vind je een link naar de websites van een deel van de mensen die ik begeleidde.
Van drie van hen heb ik een kort filmpje gemaakt, zodat je een idee krijgt hoe zij terug kijken op hun loopbaantraject.

 

www.aartmusic.nl

www.newlifecoaching.nl

www.dekeuterij.com

www.sellityourway.nl

www.gekes-zorgengezelschap.nl

www.ingeschagen.exposeert.nl/Werk/Werk-Schilderijen.html

www.deknapzak-activiteitenboerderij.nl

www.akompano.nl

www.jbdejproducties.nl

www.super-ict.nl

www.lubbo.nl

www.ofs-consulting.nl

www.topinterieurs.nl

www.berkanocoaching.nl

www.exotickitchen.nl

www.equidact.nl

www.andrekruiswijk.nl

www.marryplatadvies.nl

www.ar-chitectuur.com

www.deopkikker.com

www.irmalok.nl

www.adviesenkies.nl

www.dbpromotie.nl

 
Ontwerp en uitvoering: GraphicKitchen