Neem contact op

Eendaagse training Netwerken voor nieuw Werk


Waarom is netwerken zo belangrijk om nieuw werk te vinden? Hoe kom je in contact met organisaties waar je graag zou willen werken? Hoe kun je netwerken als je zelf geen groot netwerk hebt?

Deze en andere vragen over netwerken komen aan bod in de training Netwerken voor nieuw Werk. In een kleine groep van 6 deelnemers ontdek je jouw talent voor netwerken. Honderden mensen volgden eerder met succes deze training!

 

Programma

  • Inleiding: De kracht van netwerken. Wat is de kracht van netwerken en hoe zet je die in? Over verschillende vormen van netwerken, hoe je een netwerk ontwikkelt, waarom het netwerk van anderen belangrijker is dan dat van jou en hoe je doelgericht en met succes netwerkt.
  • Korte presentatie van alle deelnemers. Je bereidt je eigen introductie tijdens netwerkgesprekken voor, waarbij je leert dat een introductie in een netwerkgesprek iets heel anders is dan jezelf verkopen in een sollicitatiegesprek.
  • Wat zou je willen leren of beter willen kunnen? Op basis van de wensen van deelnemers wordt het verdere programma ingevuld, met nadruk op gespreksvoering en het leggen van contacten.
  • Opstellen van vragen voor netwerkgesprekken. Welke vragen kun je stellen in netwerkgesprekken? Wat werkt en wat niet?
  • Contact leggen. Met wie maak je je eerstvolgende afspraak voor een netwerkgesprek? De ‘toptien’ van netwerkgesprekken, tactische volgorde.  Live oefenen in het telefonisch maken van een netwerkafspraak,
  • Het netwerkgesprek. Voorbereiding, fasering van het gesprek, aanknopingspunten voor een gesprek, inbrengen van eigen thema’s. Oefenen in het voeren van een live-netwerkgesprek.
  • De rol van social media bij netwerken. Hoe je social media kan inzetten voor je netwerkcampagne.

 

Praktische zaken

De training wordt in-company gegeven en begeleidt door Georg Kreuzberg en een ervaren trainingsacteur. Het maximum aantal deelnemers is 6.

 

Meer informatie bij Georg Kreuzberg: 06 – 21 84 58 04 of info@kreuzberg.nl.

Ontwerp en uitvoering: GraphicKitchen